Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Saturday, 22 June 2013

siswi

dah nak sebulan aku kat sini , begelar sebagai siswi kat uitm ni , alhamdulilah . semoga tuhan permudahkan segala pembelajaran ku disini , inshallah .

at first , memang susah nak masuk U ni  , bukannya apa , time pendaftaran tu banyak sangat masalah , hingga kan aku pulang balik dari U ke bandar 3kali , can u imagine that ? tapi tak pa , atleast i'm here now.

Busniess Management . bidang baru yang aku akan ceburi . and yup i'm ready to learn more and get more .

hari pertama aku kat U ? SANGAT SANGAT kekok sama macam orang kampung nak masuk bandar .  tapi lama lama semuanya ok .

room mate? aku ada tiga orang roommate yang the boom la kata orang .
rasa mcm kat rumah sendiri pon ada . haha ,

hmm, rasanya apa lagi aku nak cerita ek ? hmm, ntahla , ok, assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment