Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Wednesday, 28 March 2012

jangan salahkan kami !

asalamualaikum ! hello wello sello (:. its me qdew , back with alot of my merepek story .
ni nak cer cita skit , bout my friend ! urgh !

 dear kawanku,
           ak sayang kau sebab kau kawan ku, sejak kebelakangan ni kau macam menjau dari kami, tak pa, kami faham , kami selalu bangkang apa yg kau cakap dan keputusan mu, tapi percayala kami bangkang sebab kami syang kau dan tak mahu jatuh lagi dalam lubang di mana kau pernah jatuh dulu, . lagi ni, if kau ada masalah cer cita gn kami , kami akan bgi pendapat yg kami rsa baik untuk kau , kami tahu kami tak la kenal sangat dengan boyf kau, but dari cara dea layan kau kami suda dapat tangkap perangai dia, guy is very complicat syg ! and bfre that , kami mahu kau tahu,sebenarnya bukan kami yg menjauh, tapi kau yg menjauh , kami tahu kami ni apa la sngat mau sokong kptusan mu yg akn mnjtuhkan kau sndri . kau yg mnjauh dari kami so please ! jgn ckp kami yg menjauh , kami tegur kau tapi kau yang mcm mau tak mau sak melayan , kami tu ok sak . ok la , hope kau faham apa yg kami ckap ni ya !


p/s : kami nasihat kau sebab kami sayng kau , skrg its up to you. peace ._.V !

No comments:

Post a Comment