Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Friday, 30 March 2012

what's on your mind ?

asalamualaikum and selamat petang ! so? pa kabar ? sehat sedja kan ? kalau tak sehat mana buli online kan ? kan ? hehe .

hmm,tahun 2012 kan? tahun ni ak duduki  a big test ! yes SPM !! a veryvery BIG test ! test yg dapat menentukan perjalan hidup aku pas ni, sama ad aku pas or not ! so gementar der ~

huh ! last year punya la bny ketingalan pelajaran , si ths year terpaksa la nak push kan diri belajar , minat pelajaran yang tak minat ,

urghhh ! sejarah ! yes subjek sejarah la satu-2 nya subjek yg sgt-2 ak x suka, sgt-2 tak boleh masuk ke dlm kepala otak ak yg keras ni ! urgh , stress der , satu apa pun xtau , pasal UMNO? BATAS? API?BILA , DIMANA , SEBAB , FAKTA  n blablablabla ...

math sains , subjek yang ak mulai jatuh cinta ! and sampai nak jadi saintis kunun nya la. hahaha. ! ^^,
sebab cigu yg mengajar sangat-2 lah baik !

BM/BI ? hurm , susah sikit la, esei ?! urrghh ! sangat la blur , karangan sampai 300++  perkataan ! urghh, habis nak perah otak , nak tahu ayat pasif la , grammar kena betul ! n so many tthing la ~

so, the cnclusion is ! BELAJAR BAGUS ! study smart  and tengok-2 lah rancangan astro tutorSPM . (:


No comments:

Post a Comment