Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Monday, 16 July 2012

Coretan di malam hari.




Minggu yang sibuk,

day by day, and now is July ,

July, bulan kecemasan bagi aku pelajar yang bergelar calon SPM for this year ! (OHmyGod ! )

Aku bukan la pandai sangat, tapi masih boleh la diketegorikan orang yg punya fikiran,
and now, i'm going to study and study. Yeah.

i'll trying my best, insyaallah .


Tapi sebenarnya cerita yang kat atas tu bukan la cerita sbnarnya yang aku nak share.haha.
meh sini , ni aku nak cerita, Hari  ni  aku ada join 'instek race' yang di anjurkan oleh kelab sains dan math,
and setiap kumpulan ada tiga orang ahli, so aku , si Jasri dan si Em one group,( ok ya, memang aku sak sendiri perempuan dlm group tu. arghh.)   Tapi sbenarnya aku ok la juak , sebab klu b'group dgn lelaki ni memang tak bnyak mulut, haha , kita orang ok la , satu kepala semua sebab kita org pon 1 kursus, so okla,

walaupun kita orang tak  dapat no-5 jak, tapi kita orang ok. yang penting we ENJOY ! aku bukan la orang yang aktif besukan , so aku tak la kuat sangat lari, tapi dah bila b'group dgn llki ni, tpksa la aku nak kejar-2 drg dri blkg, apa tak nya aku b'group dgn llki, tak ka susa nak kejar, kejar? ya kejar, nama juga "instek race" so fahamilah maksudnya ye,

Apa apa pon, aku suka dorang dua tu, haha, apa tak nya , apa-apa pon drg dhulukan aku dulu, haha, tahu la , aku sda lah sendiri perempuan, kenak-2 lagi aku yang kecik molek ni, hue, hahaha .

Penat tapi berbaloi sangat, at least aku dapat  sesuatu yang baru hari ni.
okla, malam ni aku ada kenduri lagi, yeah ! makan makan , mama ku masak ayam lemon my fav ! so bubye .
see ya ! :D


1 comment:

  1. aku suka eh baca blog kau sygg . lucu , sedih , happy :-) btwy I love that song Yeaahh :D

    ReplyDelete