Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Sunday, 1 April 2012

gula-gula♥

pernah dengar tak ? mestilah kan ?

kotak hati by hujan :




on call , on call , on call , on call !! arggh, cara cinta jarak jauh merapatkan hubungan , hehe. ^^,



kotak hati, yup by hujan band . that song nice to hear ,and full of memories about me and my cinta hati. hehe, ak suka kat lagu ni pon sebab dia, btw my cinta hati nyanyikan lagu ni tadi time on call smbil main gitar , arghhh.. sweetnya (:




hey!hey!hey sayang ! tau ka ?tau ka ? ak kan sayang sangatsangatsangat kat kau! sangat ! sumpah tak kan curang ba ! catat itu memang di otak mu ya cinta ! kau juga kalau kau curang ak kasi buaya aku maka kau tu ! memang , aws kau tu . (ungutan yg tak pernah di buat dek orang)

berita baik :)) (senyum sampai ketelinga)

tadi dia kata confirm dah akan pi tawau , yeah ! senyum smpai tak kata apa time dia kata jadi dah .
tak sabar nak jumpa si dia, rindu sngat der !  

oklah . time to kemas barang sekolah , bye reader. asalamualaikum  (:


No comments:

Post a Comment