Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Saturday, 14 April 2012

thanks Allah :D


asalamualikum and olaaa blogger ! 
kemarin my cinta hati datang pi tawau ! arghh.. happy tersngat-2. kita org round 1 bndr , penat tu memang la penat tak dinafikan penatnya tapi takla terasa sngat sbb ada si cinta hati .

peristiwa hitam :
peristiwa hitam? eyup pristiwa itam , pertama kali dlm hidup ak , urgh !tau ka time kami kat fajar , kita org hmpir kena ugut tau tak org ugut tu siap bawa cutter lagi , . hahahaha ! lucu eh .
 kenapa ak masi ble ketawa?  nak tau kenapa ? 
Pertama : sebb time kitaorg mau kena ugut tu kita org buat muka rilek jaa. orang yg ugut tu yg buat muka macam takut-2,
hahhahahah ! tapi sebenarnya ak takut juga tpi ole di sbb kn ada si cinta hati yg pndai ni, jadi ak pon buat muka rilek jak :DD 
Kedua: org tu pakai cutter eh ! org pengugut tu pkai cutter , then nak m'ugut pon dekat-2 dgn pondok polis, haha, whtdapish eh ! 

peritiwa manis :
here , aku tak tahu nak cakap apa , tapi ni ada beberapa pic yg sempat kitaorg amek . hehe, ilyso syg !!



:DD



peace ! '_'V



oke. itu sejak :DD
by ! iloveyouso !


-------------------------------to be continue----------------------------------------





No comments:

Post a Comment