Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Saturday, 7 April 2012

sedar tak sedar and tingting **

asalamualaikum n olaa reader !

selmat pagi , selamat hujung minggu ! apa kbr ? baik ? baikan , aku ? ak mestilah baik ba, hehe, sentiasa semenjak adanya si cinta hati ini (:

tak tau nak tulis apa hari ni , my mood sastera belum dtang lagi , so mlas mau tulis panjang lebar ni, so ni ni nak bagtau 1 ni jak , me and him already one month ! arghhh.? masi awal ? ea memang , masi awal lagi ni  masi muda lagi hubungan kami tapi itula permulaan nya, wlupon bru 1bulan tapi rasa nya mcm dah bertahun , apa tak nya klu kami memang dah kenal bertahum kan kan ? 

Btw, syg ? iloveyousofuck'much !! trust me i'll nver leave u syg . nver evr !! 
and thanks sebab selalu ad sama time ak susah, senang sedih  ee semuanya la ! terima ksih sangat-2 cinta !
mau tau ka ? u yhe one syg ! memng by la suda ba , xda suda duanya, tau ka ? tau ka ? hahha . sudahla, malas mau membebel pagi-2 , nanti kang ada pulak orang tu menintiskan air matanya , hehe , and...

Andi Anasz bin Andi Anwar , sesungguhnya ak mencintaimu kerana Allaah (':


                                                                                                                               asalamuaalaikum reader. 

No comments:

Post a Comment