Coretan si gadis kecil dengan dunia besarnya .



Monday, 2 April 2012

my girlfriends (:

pssst ! hello there ? asalamualaikum reader ? berjumpa lagi (:

ni nak cerita bout my girlfriend at smTT. ops! jangan salah paham sayang . girlfriend mean kawan perempuan !
here girlfriend of mine name Amierah Idayu ! orang nya baik , cantik , manis di pandang , tapi dia ni gila2 juga , haha , dia la tu yang menurunkan ilmu kegilaanya sama ak . haha ! (jangan marah a b) tapi tapi kan . dia ni wlau gila mcm mn pon ttp pndai der ~ . btull ni  tak tipu pon , and tabiat budak 1 ni paling sudah ak hafl ialah time dia diam2 suda pastu tetiba ckp "aku sayang si teeet"(secret) . haha.kan kan ?

nini dia aku bagi tinguk dia org ny, comel kan kan ? memang comel ! sedangkan aku sendiri suka tinguk muka ny , cantik ehh. btul ni sumpah tak tipu der ~



fb dia Amierah Idayu , so serching2 la kat fb tu, hehe,
and ni ni dia ponya blogger : http://amierahidayu.blogspot.com/


okla, bubye . terima kasih sebab sudah intip-2 ni blog , chaow dulu : )

No comments:

Post a Comment